Can Sansa

El Casal de Joves Can Sansa és un equipament municipal adreçat a les persones joves de Sant Salvador de Guardiola a partir de 12 anys. És un espai destinat al desenvolupament d’activitats lúdiques, culturals i formatives. Constitueix, d'aquesta manera, un element de dinamització sociocultural, orientat a la intervenció en el procés educatiu de les persones joves amb l’objectiu de promoure el civisme i la col·laboració amb el teixit associatiu del municipi. Els valors que regeixen l’activitat del casal de joves són la democràcia, tolerància, solidaritat i el respecte.

D’aquesta manera, pretén ser un espai de trobada i referència de les persones joves i un espai per al foment de la cohesió social que articuli la participació i les iniciatives juvenils. També funciona com a Punt d’Informació Juvenil, per tal d’ informar, orientar, assessorar i formar les persones joves en temàtiques del seu interès.

Hi podreu trobar ordinadors, zona de videojocs, sofàs, jocs de taula, activitats, wifi, sala d’estudi, raquetes i pilotes de ping-pong, etc.

Des de Can Sansa i l'àrea de joventut també s’organitza Juliol Jove, un mes d’estiu ple d’activitats per a  les persones joves.

Darrera actualització: 09.11.2023 | 14:44
Darrera actualització: 09.11.2023 | 14:44